Estada de Punt i Seguit a Lourdes

Des de fa uns quants anys, un grup de Joves del grup Parroquial Punt i Seguit va a fer una setmana d’estada al Santuari de Lourdes, a França.

Aquest any, el grup de joves va marxar del 20 al 27 d’agost i estava format per 4 nois i 4 noies. Durant la setmana repartits en diferents equips de servei i de formació, van poder aprendre més coses sobre el Santuari, el missatge de Lourdes, els objectius de l’hospitalitat… alhora que feien diferents tasques al Santuari. Durant la setmana van poder ajudar a carregar trens de malalts que retornaven cap a les seves cases després d’uns quants dies a Lourdes. També van animar a la pregària resant el rosari i cantant cançons cristianes a la zona d’espera per entrar a piscines. Van anar a la Gruta a ajudar en el servei d’ordre i en les diferents misses que s’hi van portar a terme passant la guardiola de la col·lecta, senyalitzant a quin lloc es repartia la comunió… Aquest any també van poder afegir-se al cor per a poder cantar durant la processó del Santíssim.

Ha estat una setmana intensa de servei, però també han tingut moments de silenci i pregària, estones de descans i moments d’esbarjo on s’han pogut conèixer una mica més, han compartit les vivències d’aquests dies, han conegut gent d’altres llocs i han gaudit passant l’estona plegats.

Com cada any, malgrat llevar-se de matinada, fer molts serveis, passar moltes hores drets, patir calor, patir fred… l’experiència ha estat molt enriquidora per a tots, ja que han rebut molt més del que han donat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *