Festivitat de Corpus 2024

El bisbe Francesc ha presidit, acompanyat del mossens de la parròquia Mn. Jaume Prat  i Mn.  Josep M Vila i deu preveres més arribats de tot el bisbat,  l’ofici solemne amb motiu de la festivitat del Corpus a l’església parroquial de Berga, amb la presencia dels administradors de la Patum i una representació de els autoritats civils.

El nostre bisbe ha destacat en la seva homilia l’esperit d’unió i comunió que té l’Eucaristia i la festa del Corpus i el seu arrelament a la ciutat de Berga amb la Patum, i ha convidat també als presents a l’assemblea diocesana del proper dia 8 a Cervera.

Com és tradicional l’ofici ha acabat amb l’Adoració al Santíssim i la interpretació per par de l’Orfeó Berguedà, que ha acompanyat tot l’ofici amb els seus cants, de l’Himne al Sagrat Cor de mn. Marià Miró.

Abans de la benedicció final el bisbe Francesc ha aprofitat per comunicar als presents el proper canvi de mossèn amb la marxa de mn. Jaume, a qui ha agraït la seva feina, i anunciar la vinguda de mn. Josep M Vilaseca, present també a l’ofici.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *