Setembre, el mes de Queralt

Any rere any, el mes de setembre és un mes especial en la vida del Santuari. La Gala, la Novena i els actes que s’hi fan al seu voltant omplen Queralt de vida i de festa.

Aquest any no ha estat diferent, però a més cal destacar un fet, del que ens alegrem molt, que no es veia des de feia anys, i que ha revitalitzat encara més la casa de la nostra patrona.

Ens referim als casaments que han tingut lloc durant el mes de setembre.

Durant generacions senceres el Santuari de la Mare de Déu de Queralt ha estat el lloc escollit per moltes parelles berguedanes per celebrar-hi el seu casament, i així s’havia arribat a xifres com els 74 casaments de l’any 1982 o els 68 dels anys 1987 i 1992.

Els darrers anys hi ha hagut una davallada molt gran i en la darrera dècada la mitjana anual no arribava a les 10 celebracions en tot l’any.

Per aquest motiu ens alegra el fet que durant aquest mes de setembre 5 parelles han donat el seu sí sota la mirada de la Verge somrient.

Felicitem doncs la Noelia i el Joan; la Maria Teresa i el David; la Maria Teresa i el Jaume; la Maria i el Guillem; la Carolina i el Miquel; pel seu enllaç i els desitgem molts anys de felicitat.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *